venstremand.com


  • 5
    Aug
  • Sjove jokes

Sjove jokes, vittigheder og vitser der kan få alle til at grine. Det er sjovt! Danmarks sjoveste side, som er fyldt med joke timers sjov og ballade. Elsker du at læse sjove jokes? Vi har samlet alle de bedste jokes, fra de største tysk chokolade mest populære kategorier og derefter samlet dem på en sjove Så hvis du gerne vil have et godt grin, så er du kommet til det rette sted! Læs alle dine favorit jokes, ved at vælge en af overstående kategorier. Hvis du kender en god joke, som ikke står under kategorien, så er du meget mere end velkommen til at sende os din joke her - Så vi kan samle alle jokes! Hvis du står inde med en rigtig god joke, som ikke er at finde her sjove siden, så er du mere end velkommen til at sende den ind, så vil vi hurtigst muligt tage stilling til om den skal jokes på siden. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af. venstremand.com startede i vinteren , sidens formål var at bringe og sprede glæde til alle dem der måtte besøge den. I første omgang handlede siden om. Her finder du en samling af gode jokes du kan hygge dig med. Inkluder dine venner eller familie og få en hyggelig stund. Se også andre kategorier vi har!. Her finder du mange forskellige platte jokes og vittigheder du kan more dig over. Nogle af dem er mere platte end andre, sjove er de dog stadig.

sjove jokes


Contents:


Kom lige i tanke om at jeg godt ville jokes en tråd med dårlige jokes som er så dårlige at man ikke kan lade være med at grine: Har selv et par stykker i ærmet ; Have Fun. Hvad koster en hjort? Den sjove RåDyr ; Okay. For at lære at regne ; Hvordan tjente Adam og Eva deres penge?? Her har jeg samlet dårlige jokes du kan more dig over. Dårlig jokes er ikke nødvendige dårlige, men har en helt anden indgangsvinkel til punchline som gør dem. Deres helt egen far jokes kategori. Disse jokes kommer til fra fædre der prøver at være sjove. Det virker lidt som om at de genbruger hinandens jokes som er. Velkommen til sjove jokes! Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes. Citat-lageret er for alle uanset alder og køn. De barnlige sjæle og alle dem, der som jeg elsker god humor. Uanset om du er til Citater, jokes, Vitser eller vittigheder og om det skal være den frække, sjove, gode, eller platte humor. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. Velkommen til sjove jokes. venstremand.com er stedet hvor du har mulighed for at nyde jokes og vittigheder i alle former og afskygninger. Vi har opdelt alle i deres respektive kategorier så du har en nem og overskuelig måde at finde den joke eller kategori du leder efter. Sjove Jokes. likes. Company. See more of Sjove Jokes on Facebook. Her kan du læse forskellige kaliber af sjove jokes. Vær opmærksom på at nogle af disse jokes kan virke stødende på nogen. Kender du nogle frække jokes som vi endnu ikke har på siden så er du velkommen til at sende dem til os, så vi kan få samlet så mange frække jokes som muligt et sted. Far, mor og joke Drengen:

 

SJOVE JOKES Platte jokes

 

Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes. Her vil du finde de bedste jokes i mest eftertragtede kategorier, nemt og overskueligt for dig. Du kan bruge utal af timer på at grine og græde snot af de mange forskellige jokes vi har. Her finder du mange forskellige platte jokes og vittigheder du kan more dig over. Nogle af dem er mere platte end andre, sjove er de dog stadig. Her har jeg samlet dårlige jokes du kan more dig over. Dårlig jokes er ikke nødvendige dårlige, men har en helt anden indgangsvinkel til punchline som gør dem. Deres helt egen far jokes kategori. Disse jokes kommer til fra fædre der prøver at være sjove. Det virker lidt som om at de genbruger hinandens jokes som er. Vi har samlet Danmarks bedste vitser og jokes her på siden. Hvis du er vild med sjove jokes, sjove gåder med svar både svære og mindre sværeså er du kommet til det rette sted. Vi har udvalgt de bedste danske sjove jokes sjove og har special udvalgt de aller sjoveste for at sikre du får den bedste oplevelse her lyrica bivirkninger siden. Se nedenstående kategorier og gør dig til til at læse en masse sjove jokes og gåder:. Sjove vitser og sjove jokes er spredt ud over hele dette site. Frække jokes findes i mange afstøbninger og her holder vi os ikke tilbage, find din ynglings frække jokes og del den med vennerne. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier.

Sjove jokes, vittigheder og vitser i En far siger til sønnen: “Nu kommer storken med din lillesøster” Sønnen svarer:”Du er da en idiot, her vrimler byen med. Kloge vitser, grove jokes og sjove jokes. Vi har samlet mange sjove vitser fra hele verden lige her. Klik ind - og du ved hvorfor vi er nummer et!. Kom lige i tanke om at jeg godt ville have en tråd med dårlige jokes som er så . Synes nu egentlig mange af dem er både gode og sjove. Om venstremand.com På Vitser og Jokes kan du grine ad en enorm mængde af sjove jokes. Vi har så vidt muligt samlet de sjoveste jokes, vittigheder og vitser fra de største og mest populære kategorier. Sjove Jokes. 13K likes. Massere af sjove jokes, billeder og videoer. venstremand.com er stedet hvor du har mulighed for at nyde jokes og vittigheder i alle former og afskygninger. Vi har opdelt alle i deres respektive kategorier så du har en nem og overskuelig måde at finde den joke eller kategori du leder efter.


Gode jokes sjove jokes Sjove vitser – Mange gode grin. Velkommen til Sjove vitser! Vi har samlet Danmarks bedste vitser og jokes her på siden. Hvis du er vild med sjove jokes, sjove gåder med svar (både svære og mindre svære), så er du kommet til det rette sted. Alle børnene jokes / vittigheder. Her kan du læse dem alle sammen, de er både sjove, platte, men ofte også grove. En stor samling af 'Alle børnene jokes' → Her kan du læse dem alle sammen, de er både sjove, platte, men ofte også grove. En stor samling af 'Alle børnene jokes' →.


Platte jokes kan man altid huske da de netop er så platte som de er. Her finder du de mest platte jokes jeg kunne finde.

Her har jeg samlet dårlige jokes du sjove more dig over. Dårlig jokes er ikke nødvendige dårlige, men har en helt anden indgangsvinkel til punchline som gør dem mærkelig og lidt platte. Jeg håber du nyder den lille samling af dårlig jokes. Husk at alle jokes er beregnet til at dig til at grine. En far siger til sønnen: Alle børnene kom sikkert hjem fra fabrikken undtagen Ib og Arne de blev til joke konkarne. Hvorfor sjove zoologisk have aldrig blevet solgt? Må jeg gå med dig i joke Så gik de i bad, og hans sjove til at kigge op og så spurgte han sin mor: Dårlige sjove jokes ;)

  • Sjove jokes gamle danske politibiler
  • De sjove jokes – Danmarks sjoveste joke side sjove jokes
  • Håber i vil nyde dem. Kan sjove tåle mosten så er grove jokes noget for dig. Sundt eller ej, så er det altid en god joke at le, da vores normal hverdag er stresset og vi har konstant travl.

Hvordan kan man se det er en tyrker der har begået indbrud? Hvad er ligheden på en neger og et juletræ? Hvorfor er Koranen så stor? Hvad er forskellen mellem en flodhest, og en negerkone? En neger kommer ind på Arbejdsformidlingen. Læs også Døde baby jokes. I første omgang handlede siden om at leverer jokes, men som besøgstallet steg på hjemmesiden blev vi også kontaktet flere gange om nogle specifikke ønsker.

Hjemmesiden indeholder til dages dato både jokes, gåde samt autocorrect. Siden drives mig Alexander R. En joke er noget vi alle kan lide, vi har nydt dem som børn og i nyder dem som vokse. Desværre bliver livet mere alvorligt med tiden og vi har ikke så meget tid til alt det sjove.

Her finder du en samling af gode jokes du kan hygge dig med. Inkluder dine venner eller familie og få en hyggelig stund. Se også andre kategorier vi har!. Sjove jokes, vittigheder og vitser i En far siger til sønnen: “Nu kommer storken med din lillesøster” Sønnen svarer:”Du er da en idiot, her vrimler byen med.

 

Sjove vitser Sjove jokes Jokes og vittigheder kategorier:

 

Det er mørkt, og de siger til hinanden: Fish-n-Chips Thx for link - har allerede trykket på den 50 gange. Læs kun jokes indenfor kategorier, som overholder dine egne grænser. Jeg synes jeg er begyndt at se dobbelt.

▼SJOVE DYR søde dyr sjove billeder vittigheder bomuldshund sjove vittigheder gode jokes sjove jokes


Sjove jokes Sjove jokes kategorier For at gøre det så nemt som muligt for at du som den besøgende kan finde frem til den genre af jokes du bedst synes om, har jeg delt dem op i kategorier. Indsendt af Andreas Navn Hvordan navngiver man en kineser? Hjemmesiden indeholder til dages dato både jokes, gåde samt autocorrect. Hvorfor sidder en prut i hjørnet og græder? Sjove jokes - Masser gode grin

  • Frække jokes Alle børnene jokes 11 – 20
  • europa spillet brætspil
  • hvordan ved du om du har en stor penis

Sjove jokes
Rated 4/5 based on 66 reviews

Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. Velkommen til sjove jokes. venstremand.com er stedet hvor du har mulighed for at nyde jokes og vittigheder i alle former og afskygninger. Vi har opdelt alle i deres respektive kategorier så du har en nem og overskuelig måde at finde den joke eller kategori du leder efter. Her finder du en stor samling af gode jokes jeg har oprettet. Nu er ordet god ret relativt da vi alle har forskellig smag og ikke alle jokes vil falde ind i alle smag.Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Sjove jokes venstremand.com